Inschrijven Autorodeo

Op 4 juni jongstleden hebben we de inschrijvingsavond gehad bij 't Witte Peerd. Ruim 150 inwoners en inwoonsters van Nieuwleusen hebben zich ingeschreven op deze avond en de inschrijving is  nu dus ook gesloten.

Mocht je je hebben ingeschreven en je weet even niet meer wat er nog moet gebeuren hieronder even puntsgewijs de informatie

  • In de week na de inschrijving heeft iedereen een mail ontvangen met daarin de gegevens. Om aan te geven dat je akkoord gaat met de voorwaarden en het reglement moet je deze mail met "AKKOORD"beantwoorden!
  • Wil je de auto doorgeven (kan tot 17 augustus) dan kan je gebruik maken van het formulier OPGAVE AUTO 
  • Nadat dit formulier is ingevuld krijg je een bevestigingsmail en deze moet je ook nog weer beantwoorden met akkoord.

Na 17 augustus komt de organisatie bij elkaar en worden de manches ingedeeld en wordt het programmaboekje gedrukt.

Wil je het reglement zien ?  Reglement Autorodeo Nieuwleusen 2013

Wil je weten wie mee doet met welk nummer en welke auto of zien of je gegevens al compleet bij ons binnen zijn?  Deelnemers 45e autorodeo

Heb je nog vragen ? Je kan ze stellen aan autorodeonieuwleusen@gmail.com

Vragen en Antwoorden:

  • Ik heb geen mail ontvangen na de inschrijving.  Kijk in je SPAM box (ongewenste email) of stuur ons een email. je krijgt je mail dan nog een keer toegezonden
  • Ik heb alles al doorgegeven maar wil nog wat wijzigen?  Vul dan het formulier nog een keer compleet in en stuur het weer in (ook hier weer akkoord op geven)
  • Waarom moet ik akkoord geven... Om aan te geven dat je akkoord gaat met de voorwaarden  en het reglement en daarnaast om grappenmakers tegen te houden.
  • Ben ik als rijder verzekerd? Zelf ben je niet verzekerd. Je monteurs zijn ook niet verzekerd. Als je mee wil doen moet je dus verklaren dat je ons niet aansprakelijk gaat stellen als er wel iets zou gebeuren. Wel hebben we als organisatie voor jullie en onszelf een verzekering  ikkunnen afsluiten voor het geval er iets gebeurd met iemand in het publiek. De kosten voor deze verzekering zitten al verwerkt in het inschrijfgeld. Je hoeft hier dus niet extra voor te betalen.
  • Kan ik de gegevens ook nog op papier doorgeven?  Ja dat kan bij  EG ten Kate aan het Westerveen tot 17 augustus.
  • Waarom gaat het nu digitaal? Alle gegevens staan nu in één overzicht en door de digitale handtekening denken we de keuring iets sneller te kunnen laten verlopen. Sneller en eenvoudiger dus.  

18-06-2013 19:19 door Andre

Reacties

Reactie plaatsen
Share |